Mutfakta Ben varım :)


BAHAR PİLAVI
MALZEMELER
İç bakla ayıklandıktan sonra bir su bardağından biraz fazla olsun
1 tavuk göğsü
dereotu
1 su bardağı pirinç
YAPILIŞI
Tavuk göğsünü küp küp doğradım ve mısırözü yağında kavurdum hafif pembeleşene kadar daha sonra ısladığım ve güzelce yıkadığım pirinçleri ekledim kavurdum sonra önceden haşlayıp soyduğum taze iç baklaları ekledim bir iki çevirip 1.5 su bardağı sıcak su ekleyip kısık ateşde pişirdim ve demleme aşamasında önceden ince ince kıydığım dereotlarını ekledim afiyet olsun sadece baharın taze bakla bulabildiğim için buna bahar pilavı adını taktım :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KEDİŞLER :))))

VOLANLI EKOSE BLUZ

HASAN PAŞA KÖFTESİ